Over Pierrot Helmond

Pierrot is de leukste baby- en kinderkledingwinkel in Helmond en omstreken. Vanuit onze winkel verkopen wij de leukste baby- en kinderkleding in de maten 50 t/m 188.

De merken die wij voeren zijn voor de hele kleine meisjes Tumble and Dry, Levi's baby en BESS. Voor de meisjes vanaf 98/104 hebben wij Little Looxs, No-NO, Le Big, Funky XS en Kie-stone. Voor de stoerdere hebben wij Donna Karen New York, Scotch Rebelle, By Bar, Looxs, Grunt en Cost Bart. In de zomer hebben wij de leuke jurkjes van Lava Lava toegevoegd. Ook nieuw dit seizoen is Converse voor de meiden. En uiteraard hebben wij volop jeans en shirts van Levi's.

Voor de kleine jongetjes verkopen wij Tumble and Dry, BESS en Levi's baby. Voor de iets grotere boys hebben we Funky XS, Molo, A Monta, Antony Morato, Scotch Srunk, Lyle and Scott, Grunt, Cost:Bart. Deze zomer hebben wij Converse en de mooie polo's van La Coste toegevoegd. Ook volop Levi's broeken en shirts!

Natuurlijk hebben wij voor jongens en meisjes Levi's shirts, truien en jeans. Ook verkopen wij polo's van La Coste.

Ook voor zwemgoed voor alle leeftijden kun je bij ons terecht! We hebben ze van Tumble en Molo voor de kleintjes, Le Big, voor de teenermeiden nog Boobs en Bloomers en voor de boys van Lyle and Scott en La Coste.

Wil je een byzondere jas dan moet je bij ons zijn voor prachtige PARAJUMPERS.

Reden genoeg om eens gezellig langs te komen. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie, acties en aanbiedingen volg ons dan op facebook! Ook op instagram zijn wij te volgen!