Over Pierrot Helmond

Pierrot is de leukste baby- en kinderkledingwinkel in Helmond en omstreken. Vanuit onze winkel verkopen wij de leukste baby- en kinderkleding in de maten 50 t/m 188.

De merken die wij voeren zijn voor de hele kleine meisjes Tumble and Dry, Levi's baby en BESS. Voor de meisjes vanaf 98/104 hebben wij Little Looxs, No-NO, Le Big, Funky XS, Scotch R'belle en Kie-stone. Voor de stoerdere hebben wij Donna Karen New York, Scotch Rebelle, Looxs en Cost Bart. Ook verkopen wij NIK & NIK voor zowel meisjes als de jongens. Ook nieuw dit seizoen is Ai&ko. Een heel mooi stoer meidenmerk!  En uiteraard hebben wij volop jeans en shirts van Levi's.

Voor de kleine jongetjes verkopen wij Tumble and Dry, BESS en Levi's baby. Voor de iets grotere boys hebben we Funky XS, Monta, Antony Morato, Scotch Srunk, Lyle and Scott, Cost:Bart en Ballin! Nieuw dit seizoen is My Brand in de maten 8 t/m 16!. Ook volop Levi's broeken en shirts. Uiteraard kunt U ook terecht bij ons voor Black Bananas!!

Reden genoeg om eens gezellig langs te komen. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie, acties en aanbiedingen volg ons dan op facebook! Ook op instagram zijn wij te volgen!